BIO

 

Bad Madam er fengende, ærlig tung rock med stil og egenart. Bandet har tre damer i front, melodier som sitter og intense tekster som formidler alt fra smerte, frykt og sårbarhet til glede, styrke og livsnytelse. Gjennom Cathrines vegg av gitarer, smyger Beates rå og intense vokal seg inn i øret ditt mens leadgitarist Marie Kristin øser ut klassiske gitarlicks. Adrians bass pumper låtene fremover, og trommis og kosmopolitt Charles Mena sørger for at Bad Madam har en smittende groove som aldri blir sidrumpa

som andre bredbeinte band. Bad Madams medlemmer blander hver sin favorittmusikk sammen i en rytmisk smeltedigel med elementer av metal, pønk, rock´n´roll og fusion.

 

Bad Madams EP «Sterk, men naken» er produsert av Über-rockeprodusent Hugo Alvarstein (Raga Rockers, Oslo Ess). Gjennom Hugos «Institutt for tung og tøff rockelyd» har han løftet Bad Madams låter inn i den divisjonen de fortjener, og klart å formidle essensen i Bad Madams musikk. "Sterk men naken" er innspilt i Caliban Studio med Petter Svee (The Devil and the Almighty Blues) bak spakene.

 

«Sterk, men naken» EP

Tittelsporet «Sterk, men naken» starter med groovy og milde vers som formidler skjør sårbarhet, mens det tunge refrenget skjærer gjennom med rå kvinnekraft: Sterk, men naken! De catchy gitarriffene i Mørke Stammer drar deg med i en ensom flukt mellom berg og fjord og fjell, og avsluttes med Beates hese skrik så det går kaldt nedover ryggen på deg. Låta Smack er en personlig fortelling om en venn som havner utpå, og bæres frem av Cathrines gjenkjennbare rå metal/pønk-riff med Marshall’en på 11. Låta

«I´ll be around» lokker deg inn i en sensuell drømmeverden med en gitar og vokalduell som flørter uhemmet med 70-tallets prog- og psykedeliavibber.

 

Bad Madam er sprunget ut av Oslo-bandet Meduza som har flere CDutgivelser og turneer bak seg på Europas undergrunn-scene. Låtskriver og gitarist Cathrine Halsaa (PearlyCatz, Meduza) har sammen med trommismakker Charles Mena (Quantum Force, Meduza, Two Niggers and a Honkey) samlet nye medlemmer sprekkfulle av talent og spillesug: Marie Kristin Dale på leadgitar og Adrian Ødeby Helvik på bass.

 

(c) 2014 Bad Madam. All Rights Reserved

Logo: Damjan Marinkovic - Pressefoto: Håvard Holmedal

Design, video & stills: Gunnar Knutsen/Tumblewine Films

-

kontakt: mail@badmadam.com